Pe Scurt

Pensionarii din Mehedinţi, faţă în faţă cu autorităţile judeţene

Aproximativ o sută de pensionari din Mehedinţi şi reprezentanţi ai sindicatelor au participat astăzi, la o dezbatere a proiectului Legii Pensiei propusă de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS).

Întâlnirea a avut loc la Palatul Administrativ şi a fost organizată de Prefectura Mehedinţi, Consiliul Judeţean Mehedinţi şi Casa de Pensii Mehedinţi. Secretarul de stat în cadrul MMJS, Nicea Mergeani, a prezentat principalele modificări aduse în sistemul de pensii de noul act normativ, iar cei prezenţi au avut ocazia să ceară lămuriri şi să adreseze întrebări cu privire la noua lege. La dezbatere au participat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Ionică Negru, subprefectul de Mehedinţi, Octavian Tuţu şi directorul Casei de Pensii Mehedinţi, Mihai Plăviţu.

Tot în cadrul întâlnirii, directorul Societăţii Tratament Balnear şi Recuperare Capacitate de Muncă, Anton Smâdu, le-a transmis celor prezenţi că în perioada următoare, staţiunea Bala va fi reclasificată de la două, la trei stele, în urma lucrărilor de modernizare care s-au făcut pe baza de tratament.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...