Ultima Oră

CET Govora opreşte funizarea de apă caldă în Râmnicu Vâlcea

Având în vedere contractul de furnizare energie termică către CIECH Soda România nr. 81495/18.11.2016 care prevede oprirea totală o dată la patru ani şi nota comună încheiată între CET Govora, CIECH Soda România şi Oltchim SA prin care s-a stabilit că oprirea totală să se facă în perioada 02 – 11 septembrie 2018, vă comunicăm că începând cu data de 03.09.2018 ora 07:00 CET Govora va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Menţionăm că aceste lucrări de mentenanţă prevăzute pentru perioada menţionată nu se pot efectua decât cu oprirea tuturor instalaţiilor.

În condiţiile în care toate lucrările prevăzute a fi efectuate în această perioada de cele 3 societăţi menţionate mai sus se vor termina mai repede decât data prevăzută pentru repornire, CET Govora va reveni în timp util cu o adresă de informare prin care va comunica data reînceperii furnizării de apă fierbinte către consumatorii municipiului Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

31.08.2018 - 15:02Debranshatu:La mine in apartament revizia centralei termice se face o data la 2 ani si dureaza 30 minute. nu se opreste apa calda.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...