Politică

Prioteasa vrea 15 parlamentari USL în Dolj

Liderul PSD Dolj este convins că reprezentanţii Uniunii Social Liberale pot ocupa toate colegiile electorale din judeţ puse la „bătaie” pe 09 decembrie

Impresionat de desfăşurarea de forţe de pe Naţional Arena, preşedintele PSD Dolj se arată încrezător în şansele candidaţilor USL din judeţ de a ocupa toate cele 15 mandate de parlamentar. „Mi-a fost foarte drag să-i văd pe reprezentanţii judeţului Dolj pe podium şi îi asigur că vom fi alături de ei în această campanie electorală care bate la uşă. Personal, cred că avem una dintre cele mai puternice şi frumoase echipe care să reprezinte judeţul Dolj. Sunt convins că cele nouă colegii de parlamentar din cele 15 ale judeţului Dolj pe care vor candida membrii PSD au toate şansele de a fi câştigate de reprezentanţii noştri. Le dorim din tot sufletul succes atât celor nouă candidaţi pe care i-a propus PSD, cât şi celor şase candidaţi pe care Alianţa de Centru Dreapta, PNL – PC, îi propune electoratului doljean”, a declarat preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.
Aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi ai organizaţiei de Dolj a PSD au participat, miercuri după-amiază, la mitingul de prezentare al candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, organizat pe Arena Naţională din Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...