Administraţie

Cine vrea să înveţe, învaţă!

Pietrariul se mândreşte cu elevi de excepţie

Este binecunoscută goana părinţilor care au ca scop găsirea unei şcoli în care copiii să fie bine pregătiţi la învăţătură. Se aleg în general instituţii de învăţământ de renume, cu precădere situate în mediul urban. Ei bine, am avut încă o dată dovada clară a faptului că este absolut indiferentă locaţia. Importantă este dorinţa de studiu de elevilor şi abnegaţia părinţilor şi a cadrelor didactice.

Un clasament corect situază în acest moment comuna Pietrari pe locul întâi în topul şcolilor din mediul rural din judeţ şi ne referim acum desigur la rezultatele şcolare. “În completare, pot să vă spun că în urma rezultatelor de la examenul de capacitate, elevii din localitatea noastră au ocupat locul şase în clasamentul pe judeţ. Suntem foarte mândri, fireşte, astfel că ne străduim ca în fiecare vacanţă să îi recompensăm cu câteva zile de relaxare în diferite tabere. Anul acesta, de pildă, premianţilor claselor V-VIII le-am oferit o vacanţă la Buşteni, unde au avut ocazia să viziteze obiective turistice şi să desfăşoare activităţi menite să îi relaxeze după un an şcolar. Tot pentru rezultate bune la învăţătură, luna aceasta, patru copii şi trei cadre didactice vor pleca în Portugalia într-un schimb şcolar, urmând ca anul viitor elevii portughezii să fie găzduiţi în Pietrari”, a adăugat primarul Nicolae Moraru.

Dar pentru că mai sunt multe de spus despre nivelul ridicat al învăţământului din localitatea amintită, urmează să revenim şi cu alte astfel de informaţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...