Special

Apel umanitar!

Ramona Nicula, în vârstă de 35 ani, profesoară de limba română la şcoala din comuna Buneşti, judeţul Vâlcea, într-o zi de sâmbătă în timp ce se afla acasă împreună cu băieţelul ei, i s-a făcut brusc rău şi a început să verse. Băieţelul s-a speriat şi l-a sunat repede pe tati, care era la un eveniment (este fotograf profesionist la evenimente) şi i-a spus că mamei îi este rău, tatăl a presimţit că se întamplă ceva grav şi a sunat la 112.

La Spitalul Judeţean Vâlcea, din păcate nu i-au dat nicio şansă şi a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Bucureşti unde a fost operată de urgenţă DOAR pentru că avea o vârstă prea fragedă pentru un accident vascular. Da, un accident vascular la doar 35 de ani aşa brusc, fără alte semne. Acum Ramona este în scaun cu rotile, se poate exprima după progresele făcute de ea, dar nu îndeajuns, încă nu realizează nimic din ce i s-a întamplat şi are mare nevoie de mobilizarea oamenilor cu suflet ca voi cei ce citiţi acest mesaj.

Şansa ei este tot la Bucureşti, are nevoie de un tratament foarte costisitor şi de multă recuperare, recuperare care costă mult şi trebuie doar în clinici de specialitate cu medici de nivel înalt.

Nimic din cele menţionate NU SUNT DECONTATE de Casa de Asigurări de Sănătate şi economiile familiei s-au terminat de mult.

Ramona, TREBUIE să se facă bine pentru soţul său, băieţelul de 12 ani şi aşa cum spune ea: "să se reîntoarcă la copiii de la şcoală"

Puteti ajuta prin dotarea dumneavoastră, dar şi prin chemarea sau recomandarea soţului GABI la evenimente sau şedinţe foto/video, nunţi, botezuri, aniversări etc. orice venit este util în asemenea situaţie.

Din experienţă proprie vă pot asigura că este pasionat de fotografie şi face cele mai frumoase albume.
+40722522752 Gabi Nicula soţul Ramonei.
Cont Bancar:

RO09BRDE390SV55053313900 pe numele NICULA GABRIEL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...