Special

Grădina Zoologică din Craiova şi-a deschis pentru două ore porţile

Copiii au avut posibilitatea să hrănească împreună cu angajaţii grădinii maimuţele capucin, să facă un tur al ţarcurilor animalelor.

Şi cum Grădina Zoologică din Craiova şi-a înnoit colecţia de animale, copiii au avut şansa să vadă perechea de ursuleţi coati, cei doi pui de căprioară, căprioară şi păunul. Copiii l-au vizitat şi pe Leon, vedeta grădinii din Craiova. Animalele au fost aduse de directorul Grădinii Zoologice ”Ion Crişan”, Gabriel Stănucă şi de medicul veterinar de la zoo.

”Se văd schimbări majore la Grădina Zoologică din Craiova, dovadă că oamenii care administrează acest loc, dar şi cei care susţin financiar grădina au un mare respect pentru publicul vizitator. Grădina Zoologică din Craiova este o oază de linişte pentru oraş. Vreau să îi felicit pe toţi cei care se implică în dezvoltarea Grădinii Zoologice din Craiova şi sper ca de fiecare dată, când timpul le permite, să vină să o viziteze. Am un mesaj şi pentru vizitatorii grădinii: animalele au nevoie de linişte, de respect. Acest loc este unul în care te încarci cu energie pozitivă transmisă de la aceste vieţuitoare! Grădina Zoologică aparţine în totalitate animalelor şi păsărilor, iar oamenii trebuie să le respecte!”, a declarat Gabriel Stănucă.

Grădina Zoologică din Craiova a dat în în custodie, la Grădina Zoologică din Reşiţa, pentru reproducere, femela jaguar pentru a obţine exemplare pentru ambele grădini zoo.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...