Inedit

Puppets Occupy Street

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” ia parte la desfăşurarea celei de-a V-a ediţii a festivalului Puppets Occupy Street.

Începând de duminică, 26 august, şi până vineri, 31 august, biblioteca găzduieşte, în sala Marin Sorescu, între orele 20:00-22:00, mai multe proiecţii de film, scurtmetraje realizate în cadrul campaniei #EUandME. Obiectivul scurtmetrajelor constă în conştientizarea şi informarea participanţilor cu privire la beneficiile şi oportunităţile oferite de traiul în Uniunea Europeană. Totodată, participanţilor le-au fost pregătite numeroase poveşti pe care Mariana Pachis, coordonatorul activităţii, le va ilustra prin tehnica animaţiei în nisip - Sand Art.

„Puppets Occupy Street este un festival spectaculos pe care craiovenii de toate vârstele l-au îndrăgit încă de la prima ediţie. Ne implicăm în promovarea acestui festival pentru că noi credem în poveştile şi spectacolul grandios pe care ni-l oferă păpuşile. Timp de şase zile, le propunem tuturor craiovenilor o serie de scurtmetraje şi, de asemenea, momente magice în compania poveştilor altfel, gravate în nisip. Le urăm mult succes organizatorilor pentru că toată lumea se aşteaptă la o desfăşurare fabuloasă de culori şi veselie”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”.

Festivalul Puppets Occupy Street se desfăşoară în intervalul 25 august - 1 septembrie 2018, iar tema ediţiei din acest an este Pământul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...