Eveniment

Un salvator din Gorj a murit într-un accident rutier

Joi, în jurul orei 06:30, un participant la trafic semnala faptul că pe raza localităţii Bărbăteşti s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul care a părăsit partea carosabilă şi a lovit frontal un copac. Şoferul era un pompier de la ISU Gorj.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj pentru descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu precum şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

“Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin în vârstă de 38 de ani care se afla în stop cardio-respirator şi care, din păcate, era pompier militar, era unul dintre colegii noştri, era Cosmin – paramedic SMURD în cadrul Secţiei de Pompieri Turceni. Manevrele de resuscitare şi toate eforturile depuse de echipajele de intervenţie au fost în zadar, medicul constatând decesul. Este de neînţeles cum un om care, pe parcursul celor 12 ani de carieră ca salvator, a smuls din braţele morţii sute de vieţi, un om care a participat la sute de intervenţii pentru a-i ajuta pe cei încercaţi de soartă, astăzi, nu a mai putut fi salvat. Ce poate fi mai rău pentru un pompier decât să-ţi găseşti colegul la o intervenţie fără suflare? Colegul alături de care ai participat la sute de intervenţii, camaradul pe care te-ai bazat la intervenţii, în mâinile căruia ţi-ai pus viaţa fără să clipeşti. Dumnezeu a decis ca, începând de astăzi, din echipa salvatorilor ISU Gorj să plece un om de bază! Două fetiţe de numai 2 şi 4 anişori vor creşte de astăzi fără tată, iar un copil care mai are puţin până să vină pe lume îşi va vedea tatăl doar în fotografii şi îl va cunoaşte doar din poveştile mamei. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a fi lângă familia colegului nostru şi pentru a o ajuta să treacă peste aceste momente cumplite! Dumnezeu să te odihnească în pace, Cosmin!", au postat pe pagina de socializare reprezentanţii ISU Gorj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...