Mii de membri şi simpatizanţi ai USL au fost aduşi cu autocarele din toate judeţele ţării pentru a vedea momentul în care liderii USL îşi anunţă cei peste 400 de candidaţi pregătiţi să intre în competiţia din 9 decembrie

La eveniment, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev, preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu, preşedintele PC, Daniel Constantin, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, dar şi preşedintele Partidului European Liberal Democrat şi Reformator, Graham Watson, s-au adresat mulţimii. Înainte însă ca politicienii să ia cuvântul, Andra a ridicat tot stadionul în picioare după ce a cântat imnul României.

„USL este un proiect pentru România, nu este al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, este al dumneavoastră şi vreau să reuşim împreună, să mergem împreună înainte, să ducem schimbarea până la capăt. Şi sunt convins că, alături de Crin Antonescu şi de toţi cei care sunt aici, vom reuşi acest lucru. În 2013, odată cu sfârşitul regimului Băsescu, se va încheia perioada post-comunistă în România. Traian Băsescu este ultimul comunist al Europei, ultimul securist al Europei, trebuie să îl schimbăm nu doar pe el, ci sistemul care l-a ţinut la putere în aceşti ani”, a declarat Victor Ponta.

Candidaţii vâlceni, susţinuţi de colegii din tribune

«Dincolo de răutăţile născute din frustrarea şi invidia pedelistă, evenimentul de aseară a demonstrat întregii ţări că USL reprezintă cea mai importantă forţă politică din România», a declarat Costi Rădulescu, candidat USL Vâlcea pe colegiul Râmnic-Sud pentru Camera Deputaţilor.

Reprezentanţii judeţelor Olteniei prezenţi la eveniment au s