Inedit

Festival de Rock la Eibenthal

Judeţul Mehedinţi, şi mai exact localitatea Eibenthal din comuna Dubova, este zilele acestea gazda Festivalului de rock ce a ajuns la ediţia a XII-a şi care reuneşte aproximativ 1200 de cetăţeni cehi. Zeci de formaţii de muzica rock, jazz şi muzică electronică, populare în Republica Cehă, au venit în Clisura Dunării să se bucure de peisajul spectaculos pe care îl oferă judeţul Mehedinţi, de traseele montane, dar şi de faptul că în Eibenthal se vorbeşte limba cehă, în această localitate trăind la momentul actual, 180 de cehi.

“M-am bucurat de atmosfera de la festival împreună cu domnul prefect Nicolae Draghiea, doamna deputat Alina Teiş şi domnul secretar de stat Alin Chirilă, la invitaţia domnului primar al comunei Dubova, Victor Doscocil.

Mă bucur că judeţul Mehedinţi are un număr semnificativ de turişti în această perioadă, majoritatea bucurându-se de Clisura Dunării! Festivalul se desfăşoară sub sloganul “România ca şi acasă”, ceea ce confirmă faptul că aici, străinii găsesc atmosfera caldă şi primitoare de acasă!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, prezent la Festivalul de rock.

Localnicii şi-au aşteptat oaspeţii cu colaci, brânză, miere şi gem, produse autentice româneşti care promovează zona Mehedinţiului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...