Administraţie

Zi de sărbătoare în comuna Pesceana

Consiliul Local şi Primăria Comunei Pesceana a organizat, miercuri, 15 august, de Sf. Maria, de ziua localităţii, o manifestare culturală de excepţie şi bâlciul anual. Primarul Ion Vasile a invitat ansambluri folclorice şi de dansuri, solişti de muzică populară, iar cu această ocazie au fost promovate tinere talente din localitate, obiceiurile şi tradiţiile locale.

Astfel, începând cu orele 15.00 s-au desfăşurat spectacole ale Grupului Vocal Haiducii, din Amărăşti; Ansamblul Folcloric Mireasma Zorilor, Parohia Nemoiu-Amărăşti; Ansamblul de dansuri Glăvile; Ansamblul Pesceniţa al şcolii gimnaziale Pesceana; Ansamblul Cununiţa Pesceana şi soliştii de muzică populară Marius Logofătu, Oana Valcea, Liliana Sichigea. Distracţia şi ambientul au fost asigurate de formaţia de muzică popuară Royal condusă de Nicuşor Drăghici.

“La invitaţia domnului primar Ion Vasile, am avut deosebita plăcere să particip de Sf. Maria, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi preşedinte al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, colegi parlamentari, primari, consilieri locali şi judeţeni, la manifestările organizate cu ocazia Zilei comunei Pesceana. Am fost plăcut impresionat de modul în care evenimentul a fost organizat şi de felul în care aceşti oameni minunaţi duc mai departe portul şi tradiţiile româneşti. Îl felicit pe domnul primar Ion Vasile şi echipa sa, pentru că este aproape de oameni şi de nevoile acestora! Îl asigur de sprijinul meu şi îi mulţumesc pentru invitaţia de a fi alături, în această zi de sărbătoare, de oamenii buni şi frumoşi din comuna Pesceana! La mulţi ani, dragi locuitori! La mulţi ani, Pesceana!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...