Administraţie

Tradiţie îmbinată cu modernitate,

Primarul Vasilache remodelează Parcul Central

Este fără îndoială una dintre staţiunile cele mai renumite din ţară care adună anual, indiferent de sezon, mii de turişti. Vorbim aici despre Băile Olăneşti, staţiunea ale cărei ape au fost menţionate ca fiind tămăduitoare într-un hrisov care datează din anul 1760.

Sigur că de atunci, lucrurile au evoluat şi deja celebrele izvoare au reuşit să vindece sau să amelioreze probleme de sănătate mai mult sau mai puţin grave. Însă imaginea de staţiune pentru suferinzi ar fi complet greşită pentru oricine nu s-a bucurat până acum de alte punctele de atracţie destinate relaxării şi divertismentului.

Dominată de parcul central, de dimensiuni remarcabile, localitatea avea nevoie ca acesta să fie cumva remodelat astfel incât să nu se piardă nimic din farmecul existent, dar să se şi ridice la standardele pretinse actualmente de turişti. Aşa se face că primarul Sorin Vasilache a decis că este momentul unei schimbări importante.

Sigur că locaţia va rămâne aceeaşi, însă confortul va fi vizibil sporit. Instalarea unui panou de informare automatizat va furniza informaţii despre locaţiile în care se află punctele de interes din staţiune.

Iluminarea va fi asigurată cu lămpi pe bază de leduri, vor fi reamenajate spaţiile verzi, aleile şi vor fi montate bănci noi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...