Special

Heliport la Spitalul Judeţean din Mehedinţi

Consiliul Judeţean Mehedinţi a primit la sfârşitul acestei săptămâni, vizita de precontractare a reprezentanţilor Agenţiei de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia în cazul proiectului “Reabilitare, extindere şi dotare U.P.U. – Îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă şi construirea unui heliport”.

Astfel, reprezentanţii ADR S-V Oltenia au verificat documente şi au efectuat o vizită şi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

În urma acestei vizite, avem convingerea că în aproximativ o lună vom semna contractul de finanţare, în valoare de 9,6 milioane lei.

Noi suntem pregătiţi deja cu documentele tehnico - financiare în vederea demarării cât mai curând a procedurilor de achizitie a serviciilor de proiectare şi execuţie.
Proiectul depus pe Programul Operaţional Regional cuprinde:
- Construirea unui corp de clădire cu următoarele caracteristici: unitate de primiri urgenţe în legătură cu spaţiile existente la parterul corpului, dotată cu toate utilităţile: instalaţie sanitară, instalaţie electrică, de climatizare, ventilaţie, încălzire cu agent termic primar şi gaze naturale, PSI. Se va extinde suprafaţa UPU cu 1550 mp, de la 540 mp, cât are în prezent.

- Amenajarea suprafeţelor adiacente;

- Construirea unui heliport de suprafaţă, cu platformă de manevră betonată de 20X20m, complet echipat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...