Actualitate

Cifra zilei la Spitalul Judetean Vâlcea: 1.000.000 euro!

Presedintele Constantin Radulescu a verificat personal noua aparatura a sectiei Radiologie din cadrul Spitalului Judetean Valcea

Noua aparatura de la Sectia Radiologie din cadrul Spitalului Judetean Valcea, in valoare de un milion de euro, a fost pusa in functiune, modul de functionare fiind verificat personal de Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea.

“Astazi am verificat personal modul cum functioneaza noua aparatura de la radiologie! Este o investitie importanta in aparatura de ultima generatie! Pana la montarea acestor echipamente aici a fost facut act medical si cu aparatura din 1970! Le multumesc tuturor colegilor de la spital si Consiliul Judetean pentru ca impreuna reusim sa ne tinem de cuvant si sa facem fapte bune pentru spitalele valcene si pentru pacienti! Maine in sedinta de Consiliu Judetean Extraordinara vom mai aduce 90 miliarde lei vechi pentru spitalele valcene! Ne tinem de cuvant in logica binelui!”, a declarat Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.08.2018 - 08:39Gelutu:logica binelui vs logica raului Star wars

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...