Sub Lupă

Reţinuţi pentru trafic şi consum de droguri

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi consum de droguri. Patru persoane au fost reţinute.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Olt, au efectuat 3 percheziţii pe raza localităţii Tufeni, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat 31 de plante de cannabis, 72 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, recipiente ce conţin seminţe şi influorescenţe de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal, 5 telefoane mobile şi un cântar electronic.

„Patru persoane, cu vârste cuprinse între 53 şi 63 de ani, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. În fapt, persoanele sunt bănuite că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi cultivat şi comercializat cannabis către diverse persoane de pe raza judeţului Olt. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au depistat un bărbat, de 18 ani, din localitatea Nicolae Titulescu, care, în aceeaşi perioadă, ar fi comercializat cannabis provenit de la aceştia. În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 persoane. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cadrul acţiunii au fost angrenaţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...