Sport

Liga 1 - CS Turnu Severin

Severinenii, amendaţi din cauza Rapidului

Fără bani în cont, CS Turnu Severin are de achitat o amendă de 10.000 de lei, după ce un suporter giuleştean a pătruns pe pista Stadionului Municipal, la finalul partidei cu Rapid Bucureşti, din etapa trecută

Oficialii de la malul Dunării nu sunt de acord cu sancţiunea LPF, considerând că echipa severineană nu e recidivistă. "Nu cred că trebuia să primim amendă pentru un lucru care nu a provocat vreun deranj. Forţele de ordine l-au reţinut pe suporterul rapidist imediat după ce a sărit gardul, pe pistă, fără ca el să ajungă pe gazon. Practic, nu a fost pusă niciun moment în pericol integritatea vreunui jucător. Nici nu suntem un club recidivist, fiindcă nu am mai avut probleme de asemenea gen nici cu suporterii noştri şi nici cu cei ai adversarilor. Cred că era suficient un avertisment din partea LPF, dar am fost sancţionaţi financiar cu 10.000 de lei pe motiv că nu am asigurat măsuri corespunzătoare de ordine. Avem şi o situaţie financiară mai dificilă, iar această amendă nu pică tocmai bine", a spus Marian Zaharia, directorul sportiv al echipei severinene. "În baza art. 83.7 + 83.18 se sancţionează Clubul Sportiv Turnu Severin cu o penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în comunicatul LPF, după ce un suporter rapidist a sărit gardul ca să ceară tricoul lui Bozovici.
Altfel, jucătorii nou-promovatei din Oltenia şi-au reluat astăzi antrenamentele, după două zile de greve cauzate de restanţele financiare, iar vineri vor pleca spre Ploieşti, în vederea meciului cu Petrolul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...