Administraţie

După luni întregi de ploi,

Drumurile din Perişani stau să se prăvălească!

Jumătate din comună riscă să fie izolată

La data la care am ajuns la Perişani, nu ne-am fi imaginat că putem vedea ceva mai rău decât văzusem în celelalte localităţi ale judeţului. Ei bine, realitatea a întrecut cu mult imaginaţia, dat fiind faptul că drumuul până la primărie a fost o adevărată aventură, noi înşine riscând să rămânem în drum într-o zonă lipsită chiar şi de semnal telefonic.
L-am găsit pe primarul Ion Sandu preocupat de acestă problemă gravă pentru localitate şi în imposibilitatea de a întreprinde lucrările care se impun din cauza lipsei fondurilor care, speră domnia sa, urmau să fie alocate pentru calamităţi.
“La kilometrul 27, DN 7D este rupt, motiv pentru care jumătate din comună este în pericol să rămână izolată. Facem tot ce putem, atât cât ţine de noi. Intervenim cu utilaje de două ori pe zi şi completăm cu material ca să se poată trece în zona respectivă. Ce sa vă spun? De la sfârşitul lunii mai şi până acum a plouat zilnic, deci nu e de mirare că drumurile se află acum în starea aceasta”, a adăugat Ion Sandu, primarul localităţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...