Administraţie

Localnicii au avut motive de sărbătoare,

Dăeştenii se bucură de o comună cochetă

La primăria comunei Dăeşti, proiectele de dezvoltare se desfăşoară într-un ritm susţinut de ani de zile, iar acest lucru este vizibil la fiecare vizită în localitate. Aşa se face că la momentul actual am avut ocazia să constatăm că aspectul comunei poartă amprenta unei bune gospodăriri. Şcoala şi grădiniţa din localitate sunt în plină modernizare, la fel şi grădiniţa din Fedeleşoiu, astfel că începutul noului an şcolar va debuta în locaţii adecvate desfăşurării actului educaţional la standarde ridicate.

În aceeaşi ordine de idei, merită menţionat şi faptul că drumurile din localitate sunt asfaltate în totalitate, iar marea neplăcere a localnicilor se datorează intemperiilor vremii. Dat fiind faptul că ploile abundente din ultima perioada au afectat şi Dăeştiul, câteva gospodării au fost inundate, iar la momentul vizitei noastre instituţiile abilitate nu luaseră încă măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de incidente, conducerea primăriei nefiind îndrituită să intervină în astfel de situaţii. Sigur că vom vedea cât de curând dacă semnalările trimise de administraţia locală au avut rezultatul pe care îl aşteptăm, iar lucrurile au intrat în cursul firesc.

Însă, ca să încheiem într-o notă pozitivă, merită menţionat faptul că în cele trei zile pe parcusul cărora localnicii au sărbătorit Zilele Dăeştiului, spectacolele au fost de bun gust şi apreciate cum se cuvine de toţi participanţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...