Eveniment

Rută nouă pe aeroportul din Craiova

Wizz Air anunţă lansarea unei noi rute de la Craiova spre Bruxelles Charleroi, în Belgia. Ruta este una dintre cele 11* nou anunţate astăzi în întreaga reţea extinsă a Wizz Air.

Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie. Clienţii care doresc să exploreze frumoasele atracţii turistice din Belgia şi să se bucure de stilul de viaţă activ pot rezerva locuri de astăzi pe wizzair.com, cu preţuri începând de la 69 RON**.

În primele şapte luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent, şi peste 260.000 de pasageri de la şi spre Craiova. În prima parte a anului Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depăşind 1 milion de pasageri transportaţi de la începerea operaţiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ de la Craiova. Subliniind angajamentul faţă de ţara noastră, compania aeriană şi-a extins semnificativ operaţiunile în România, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale şi a anunţat în acest an 25 de noi rute către şi din România. WIZZ oferă acum 144 de rute către 22 de ţări de pe 10 aeroporturi din România, sprijinind mai mult de 5.300 de locuri de muncă locale*** în industria aviaţiei, transporturilor, hotelieră şi turismului şi va avea 9.400.000 de locuri la vânzare în 2019, cu 8% mai mult decât anul trecut.

Astăzi, Wizz Air anunţă extinderea reţelei sale din Europa şi dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii WIZZ care caută oportunităţi de călătorie interesante pot explora acum 17 destinaţii noi în 13 ţări. Incluzând noile rute anunţate astăzi, WIZZ adaugă peste 125 de noi rute în 2018 şi peste 700 de zboruri săptămânale suplimentare pe serviciile existente, prin intermediul reţelei sale extinse şi diversificate care acoperă 44 de ţări.

Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air (interimar), a declarat: "WIZZ este compania aeriană europeană care încearcă întotdeauna să creeze din ce în ce mai multe conexiuni de călătorie pentru clienţii săi din întreaga Europă şi dincolo de ea. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, suntem încântaţi să extindem în continuare reţeaua noastră din ce în ce mai mare din România. Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opţiune convenabilă şi ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât şi pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunţăm şi alte 10 noi rute care vor începe la sfârşitul lunii octombrie şi se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienţilor noştri. Vom continua să extindem reţeaua noastră şi să oferim preţuri cu adevărat accesibile, precum şi să stimulăm economia locală a comunităţilor pe care le deservim".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...