Administraţie

Eugen Neaţă: Sărbătoarea dedicată Zilei Imnului Naţional de anul acesta a fost una de excepţie

Pentru mulţi dintre noi, ziua de 3 august 2018, va rămâne una memorabilă. O zi în care primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, printr-o iniţiativă demnă de apreciat, a acordat Medalia Aniversară - 170 de ani de la prima intonare, într-un cadru oficial, a cântecului “Deşteaptă-te, române”!.

Medalia a fost acordată celor care de-a lungul timpului au reprezentat instituţiile statului la nivel local şi naţional, cetăţenilor de onoare ai municipiului Râmnicu Vâlcea, deputaţilor, senatorilor, personalităţilor locale, consilierilor locali şi judeţeni, în semn de apreciere pentru activitate şi sprijinul acordat comunităţii locale a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Mă simt onorat pentru distincţia primită şi transmit pe această cale aprecierea şi respectul meu faţă de cel care astăzi este primarul nostru, Mircia Gutău.

Omul care a demonstrat că atunci când pui suflet în ceea ce faci şi ai abilităţi de bun gospodar orice proiect prinde contur!
Râmnicu Vâlcea a devenit în cei doi ani de când este administrat de Mircia Gutău şi echipa sa, cel mai frumos şi curat oraş din România!

Sărbătoarea dedicată Zilei Imnului Naţional de anul acesta a fost una de excepţie.

Ziua Imnului Naţional la Râmnicu Vâlcea s-a marcat anul acesta şi sub semnul Centenarului Marii Uniri, cele două evenimente contopindu-se firesc pentru a da naştere unui moment cu adevărat de referinţă în viaţa comunităţii locale.

Îl felicit pe primarul Mircia Gutău pentru frumoasele evenimente organizate şi pentru iniţiativa de un real succes, aceea de a aduce în prim plan pe cei care au construit la “Cetatea Râmnicu Vâlcea”!

deputat Eugen Neaţă

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...