Special

Iniţiativă inedită a unui consilier local din Slatina

Iniţiativă inedită a unui consilier local din Slatina, judeţul Olt. Acesta a depus un proiect pe ordinea de zi ce urmează să fie votat luna aceasta în care solicită consilierilor locali să voteze... mutarea unui bănci din faţa unui bloc din municipiu, după ce proprietarul locuinţei din faţa băncii simte că îi este violată intimitatea, banca fiind foarte aproape de locuinţa lui. Conducerea primăriei susţine că acest proiect nu are niciun temei legal şi cu siguranţă nu va trece de consiliu local.

Banca buclucaşă a fost amplasată în cartierul rezidenţial în urmă cu 3 ani de angajaţii primăriei din Slatina. Este situată chiar lângă balconul apartamentului de la parterul blocului, adică la 30 de centimetri de banca respectivă.

„Vă adresez această rugăminte deoarece banca este amplasată la aproximativ 30 de centimetir de balconul apartamentului nr 1, iar acest fapt reprezintă un impediment în locuirea în acest apartament, amplasarea mobilierului urban la 30 de centrimetri afect
nd dreptul la viaţa privată.”, se arată în plângerea făcută de locatar.

În baza acestei plângeri în care localtarul s-ar fi plâns că îi este violată intimitatea, consilierul local a depus un proiect la primărie să fie mutată banca respectivă.

„Am prins aceatsă solicitare într-un proiect de hotărâre a consiliului local pentru relocarea acestei bănci pentru că încalcă dreptul la intimitate, la viaţă personală, din câte am înţeles s emai strânge şi lume aici pe bancă, deranjează şi aşa mai departe”, spune Ionuţ Comănescu- consilier local.

Autorităţile locale fac haz de necaz de iniţiativa consilierului local.

„Nici măcar nu are un suport prin care să poţi iniţia o hotărârem ce lege să invic eu ca să pot să-i mut o bancă? Adică este o chestie inutilă”, spune Cristian Stăncioiu, viceprimarul Slatinei.

Proiectul va fi votat la sfârşitul lunii de consilierii locali din Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...