Sport

Handbal feminin, Liga Naţională

Oltchim spulberă pe SCM Craiova

Într-un meci în devans din etapa a VI-a a Ligii Naţionale feminine, la Rm. Vâlcea, Oltchim a trecut fără probleme marţi seară de SCM Craiova, scor 39-24. Deşi nu s-a forţat, trupa lui Jakob Vestergaard nu a avut probleme în a se impune categoric.
Derbyul oltean cu SCM Craiova a fost un antrenament pentru campioane în vederea partidei cu Buxtehuder, de sâmbătă, din Germania. Pentru apărarea vâlceană, singurele bătăi de cap au venit de la Dana Băbeanu, interul Oltchimului împrumutat la Craiova. Soarta punctelor a fost decisă încă după primele 30 de minute, la capătul cărora Oltchim conducea cu 24-14. În final, Vâlcea a câştigat cu 39-24 şi este mai mult cu gândul la jocurile din Grupa A din Liga Campionilor.
Oltchim este lider în Liga Naţională, cu punctaj maxim după cinci jocuri, fiind greu de crezut că roş-albastrele pot rata cumva un nou titlu de campioane. În schimb, SCM Craiova este pe locul 9, cu 3 puncte şi pare să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Oltchim Rm. Vâlcea-SCM Craiova 39-24 (24-14)
Oltchim: Ungureanu, Navarro, Bulatovic 7 goluri, Farcău 7, Jovanovic 5, Stanca 4, Nechita 4, Pineau 4, Meiroşu 3, Curea 3, Vetkova 2. Antrenor: Jakob Vestergaard
SCM Craiova: Barbu, Vlăsceanu, Băbeanu 8, Gogoriţă 4, Florica 4, Ianaşi 3, Pătuleanu 2, Briscan 2, Nicu 1. Antrenor: Bogdan Burcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.10.2012 - 14:42Hand ball:cand folosesti o poza, da macar un mesaj si intreaba oamenii aia daca iti dau permisiunea sa faci asta ;)

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...