Ultima Oră

Familiile celor doi tineri morţi în accidentul de la Movileni se pregătesc de înmormântare

Doi tineri, un băiat de 23 ani şi o fată de 18, au murit într-un cumplit accident petrecut luni seară pe un drum din judeţul Olt.

Tânărul de 23 de ani a pătruns pe contrasens şi s-a izbit fontal de un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Familiile celor doi tineri se pregătesc acum de înmormântare. Potrivit rudelor, miercuri, trupurile neînsufleţite vor fi ridicate de la Morga Slatina.

Iulian lucra de ceva timp la unul dintre barurile din localitate, iar Mădălina, aflată în plasament la o familie din Chiţeasca, Scorniceşti, era încă elevă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din localitate.

Prietenii le scriu acum mesaje pe conturile de socializare.

„Dacă viaţa ne-ar putea oferi încă o dată şansa de a mai trăi, clipele ce au fost şi s-au risipit. Se spune că trebuie să trăieşti clipa, însă viaţa nu a putut ierta, tu eşti sus acolo printre îngeri, ne-a rămas doar amintirea ta. De multe ori viaţa e de neînţeles, ea nu iartă, iar noi nu avem de ales. Este ultimul tău drum, te-am pierdut, amintirea se aşterne în trecut. Ieri erai un suflet nevinovat, iar acum îngerii din cer ni te-au luat. Purtăm în gând mereu amintirea ta, realitatea nu o putem accepta, ieri erai cu noi, acum nu mai eşti. Ce-am trăit cândva au rămas doar poveşti...!”, a scris o prietenă.
„Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost o fată minunată şi un suflet bun,18 ani şi un viitor în faţă. Nu te vom uita niciodată!”, este un alt mesaj.
“Dumnezeu să vă odihnească în pace aţi plecat mult prea devreme”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...