Sub Lupă

Bărbatul luat de viitură din Vâlcea, găsit în viaţă de poliţişti

Bărbatul luat de viitură, aseară, în localitatea Lădeşti din judeţul Vâlcea a fost găsit în viaţă, în această după amiază, la doi kilometri de locul de unde a dispărut. Anchetatorii urmează să stabilească acum cum a reuşit bărbatul să se salveze. Acesta se afla împreună cu nepoţica de 12 ani şi cu mama acesteia în momentul în care o viitură putenică a măturat drumul de acces către casă, iar minora a făst găsită la câteva sute de metri, însă nu a mai putut fi salvată.

Căutările pentru bărbatul dispărut au început dis de dimineaţă în localitatea Lădeşti. Pompierii şi poliţiştii au luat la pas drumul pe pe marginea pârului Bărlui.

Fata nu s-a putut salva, mama acesteia s-a prins de crengile unui copac, iar bărbatul a dispărut. Azi poliţiştii şi pompierii au început căutările. L-au găsit în stare de şoc în pădurea de la marginea localităţii.

„Au vrut să treacă pârâul din partea asta în partea cealaltă. Şi că a intrat şi l-ar fi luat apa cu fetiţă cu tot. Şi fetiţa au găsit-o mai încolo, dezbrăcată complet”, spune un localnic.

„Deocamdată nu ne-a povestit multe, e şi sub stare de şoc. Am chemat ambulanţa să vină să-l examineze”, spune Gabriel Cârpici, agent principal.

Bărbatul va fi investigat medical, iar oamenii legii îl vor audia pentru a stabili cum a reuşit să se salveze.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...