Actualitate

O nouă promoţie de poliţişti la IPJ Dolj

Astăzi, 30 iulie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj şi-a mărit rândurile cu cea mai nouă promoţie a şcolilor de agenţi de poliţie repartizaţi să îşi înceapă cariera la instituţia noastră.

Cei zece tineri absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiţi, în prima lor zi de serviciu în cadrul IPJ Dolj, chiar de către comandantul Inspectoratului, comisar şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu, care le-a urat bun venit în rândurile poliţiştilor doljeni şi le-a oferit sfaturi binevenite la început de carieră.

Este de menţionat faptul că cei mai noi zece poliţişti din cadrul IPJ Dolj fac parte din elita generaţiei lor de absolvenţi, obţinând, la finalul studiilor, medii foarte mari, cuprinse între 9,06 şi 9,51, ceea ce le-a permis să îşi aleagă primul loc de muncă, în conformitate cu propriile opţiuni, toţi alegând să lucreze la Inspectoratul doljean.

Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri poliţişti de o asemenea valoare, care şi-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliţie prin rezultatele foarte bune obţinute în timpul studiilor teoretice din timpul şcolii de agenţi şi suntem convinşi că, lucrând alături de profesionişti cu experienţă din cadrul IPJ Dolj, cariera lor profesională va cunoaşte o evoluţie ascendentă şi vor deveni în scurt timp poliţişti de valoare.

Analizând situaţia operativă şi nevoile de personal, conducerea IPJ Dolj a luat decizia să îi repartizeze pe aceştia atât la subunităţi din Craiova (3 absolvenţi), cât şi posturi de poliţie din mediul rural – 7 absolvenţi (Giubega, Galiciuica, Greceşti, Daneţi – 2 absolvenţi, Caraula şi Catane).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...