Inedit

Elevii Colegiului Militar Craiova, felicitaţi de ministrul Apărării

Cei cinci elevi care au fost şefi de promoţie ai colegiilor militare naţionale, promoţia intitulată „Centenarul Marii Uniri”, au fost felicitaţi astăzi, 30 iulie, de către ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, în cadru unei ceremonii care a avut loc la sediul M.Ap.N.

Ministrul Fifor le-a urat succes Teodorei Grecu, Alinei Andreea Gheorghe, Adinei Maria Vaman, Dalianei Maria Moldovan şi lui Alexandru Andrei Puşcaşu, mulţumindu-le pentru rezultatele obţinute.

“Sunteţi vârfurile generaţiei dumneavoastră şi lucrul acesta trebuie să vă responsabilizeze, să vă facă să fiţi conştienţi de faptul că reprezentaţi un model şi că, de modul în care dumneavoastră veţi evolua în carieră în perioada următoare, depinde foarte mult cum va arăta generaţia care vine din urmă. Întotdeauna ne construim identitatea raportându-ne la modele. Vă apreciez foarte mult, sunt mândru de voi şi vă mulţumesc pentru efortul făcut”, a spus ministrul apărării naţionale.

La final, ministrul Fifor le-a oferit celor cinci absolvenţi însemnele Ministerului Apărării Naţionale, ca apreciere a rezultatelor obţinute de-a lungul celor patru ani de studii liceale.

Daliana Maria Moldovan, şefa de promoţie a Colegiului Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova, a renunţat, în clasa a X-a, la Liceul Teoretic Petru Maior din Ocna Mureş pentru a se transfera la nou-înfiinţatul (la acea vreme) colegiu militar. Media cu care a absolvit cei patru ani de studiu a fost 9,66, iar la finalul clasei a XII-a i s-a acordat Premiul „General de divizie Florin Ţenescu (şef de promoţie în 1902)”. Daliana Maria este ”boboc” la Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân" din Constanţa, Facultatea de Inginerie Marină, specializarea Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale, unde a fost admisă cu media 9,50.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...