Sub Lupă

Împuşcături în Craiova, după o şicanare în trafic

O persoană a fost împuşcată în antebraţul stâng în noaptea de vineri spre sâmbătă în municipiul Craiova, în urma unei şicanări în trafic între şoferii a două autoturisme. Victima a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat al acest scandal.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, au fost trase focuri de armă.

La faţa locului s-au deplasat poliţistii, care au identificat un autoturism, care prezenta avarii. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol 3 focuri de arma către cealaltă maşină.

În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind in afara oricărui pericol. În cauză a fost constituită o echipă complexă formata din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova, Serviciul de Investigaţii Criminale şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care desfăşoară cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penala a autorilor acestor fapte.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fara drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugerea şi lovirea sau alte violenţe.

Există un cerc de bănuiţi, la acest moment poliţiştii efectuează verificări în vederea depistării acestora”, precizează biroul de presă al IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...