Inedit

Exerciţiu de prăbuşire a unei aeronave de pasageri

Azi, începând cu ora 11:00, pe stadionul ”Dr. Angelescu” din Drobeta Turnu Severin, poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, au desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren ce a avut ca temă identificarea victimelor dezastrelor.

Aplicaţia a simulat prăbuşirea unei aeronave de pasageri într-un spaţiu deschis, ce a avut ca urmare decesul pasagerilor şi daune materiale. Procesul s-a bazat pe parcurgerea mai multor faze, respectiv, cercetarea la faţa locului, faza post-mortem, faza ante-mortem, şi identificarea cadavrelor şi resturilor umane.

Activitatea a fost desfăşurată în cooperare cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi, fiind sprijiniţi de peste 50 de elevi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mehedinţi.

De asemenea, activitatea a fost sprijinită de către reprezentanţii Centrului Comercial de pe bulevardul Aluniş prin punerea la dispoziţe a mai multor manechine.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...