Politică

ALDE Dolj: Apel pentru donarea de sânge!

Criza de sânge se află în această perioada la un nivel foarte ridicat. Donatorii sunt tot mai puţini iar nevoia de sânge pentru salvarea vieţii unor oameni este tot mai mare.
Considerăm că solidaritatea umană trebuie să se manifeste mai cu seama în aceste perioade.

ALDE Dolj, împreună cu organizaţiile sale de femei şi tineret, adresează un apel de suflet şi de conştiinţă către toţi cetăţenii judeţului Dolj să meargă la centrele de recoltare sânge şi să doneze.

Anişoara Stănculescu, Preşedinte ALDE Craiova: ”Solicităm autorităţilor locale să găseasca formule de motivare suplimentară pentru donatorii de sânge”

”Am rugat pe toţi colegii mei din organizaţiile locale ale ALDE să meargă şi să doneze sânge. Şi eu voi face acest lucru din nou vinerea aceasta”, a precizat preşedinta Organizaţiei de femei a ALDE Dolj, Anişoara Stănculescu.

“Facem de asemenea un apel către autorităţile locale să găsească soluţii suplimentare (sume de bani, bilete la meciurile Universităţii Craiova, la spectacole şi evenimente culturale) care să completeze beneficiile pe care guvernul le acordă donatorilor de sânge (tichete de masă în valoare de 63 lei, transport gratuit şi o zi liberă). Niciun efort nu este prea mare pentru a ajuta pe semenii noştri atunci când ei au cu adevărat nevoie”, a conchis Anişoara Stănculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...