Sub Lupă

Dramă în Dolj!

Şi-a ucis în somn copilul de 3 ani, crezând că este Diavolul

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost reţinută de procurorii doljeni după ce şi-a ucis copilul în vârstă de trei ani, strângându-l de gât în timp ce acesta dormea. Ea le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest deoarece a crezut că fiul ei este Diavolul.

Crima înfiorătoare a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Unirea. Femeia în vârstă de 33 de ani a mers cu soţul şi cei trei copii în vizită la părinţi, la ţară. Spre seară a mers la culcare cu băieţelul de trei ani şi jumătate, în timp ce soţul său s-a culcat într-o altă cameră cu băiatul de şase ani şi fetiţa de un an.

În aceeaşi casă se mai aflau părinţii şi fratele ei. Femeia a povestit anchetatorilor că s-a trezit în cursul nopţii şi a crezut că fiul ei, de trei ani, care dormea lângă ea, este Diavolul. După comiterea faptei, ea a mers în camera alăturată unde dormea soţul ei, de profesie jandarm, şi i-a povestit ce s-a întâmplat, acesta anunţând autorităţile. Familia mai are doi copii.

Anchetatorii spun că femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, care urmează să fie efectuată la Bucureşti, de către reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală. “Dumnezeu l-a luat pe Pavel pentru că era plin de viaţă”, a spus femeiea anchetatorilor.

Suspecta, care lucrează ca asistent social la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru omor, urmând să fie prezentată, marţi, Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...