Monden

”Stricăm o generaţie - Badea, Bordea şi Micutzu” - cel mai tare spectacol de stand up comedy ajunge la Craiova

Oltenii îi vor putea vedea pe actorii consideraţi unii dintre cei mari comedianţi din România, pe 7 octombrie la Sala Polivalentă în cel mai nou show de stand up comedy al lor, un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulţi ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzaţi de folosirea unui limbaj licenţios în show-uri, precum şi de abordarea directă, şi uneori incomodă, a unor situaţii din viaţa tinerilor.

Pe Cosmin Nedelcu îl cunoaşteţi şi din serialul ”Băieţi de oraş” de la Antena 1 (e interpretul lui Dorian), iar pe Cătălin Bordea îl ştiţi şi drept colegul lui Dan Capatos în emisiunea de noapte de la aceeaşi televiziune.

Dar toti trei - Dan Badea, Cătalin Bordea şi Cosmin Nedelcu Micutzu - sunt absolvenţi ai UNATC care au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îţi scrii textul şi eşti foarte aproape de interacţiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comedianţii reuşind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiştilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea şi Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în ţara noastră.

Spectacolul ”Stricăm o generaţie” – Badea, Bordea şi Micutzu are loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00. Online biletele pot fi cumparate de aicihttps://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-badea-bordea-si-micutzu-stricam-o-generatie-35053/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...