Ultima Oră

Tragedie!

Doi fraţi minori, înecaţi în Jiu

Dramă pentru o familie din comuna Braloştiţa din judeţul Dolj. Cei doi copii, unu de 9, şi altul de 14 ani, au murit înecaţi în râul Jiu, în zona Filiaşi. Primul minor a fost găsit asear[, iar pentru cel de-al doilea au fost reluate căutările abia în această dimineaţă. Trupul celui de-al doilea minor a fost găsit la o distanţă de peste doi kilometri de locul unde au fost găsite hainele acestuia. Cadavrul a fost găsit de câţiva localnici. Martorii spun că ar mai fi fost un al treilea minor care a fost văzut speriat în pădurea din zonă.

Primul copil, cel de 9 ani a fost găsit de un localnic aseară. A văzut cadavrul la marginea Jiului şi a alertat autorităţile. Fratele său a fost căutat ore, însă pompierii au reluat căutările în această dimineaţă. "Au fost demarate căutări cu un echipaj de salvare cu o barcă pneumatică, din cadrul secţiei de pompieri Craiova, din păcate căutările nu au dat rezultat până la orele 24.00 când au fost oprite", spune Ionuţ Oprea, adjunctul Secţiei de pompieri Craiova. În timp ce îl căutau în zonă a apărut un cioban care a spus că a văzut un copil aseară pe malul Jiului. Era speriat, iar oamenii cred că este vorba despre cel de-al treilea minor care a fost şi el la scăldat cu cei doi fraţi.

"Eu l-am trimis pe mal, nu s-a mai băgat în apă, că a întrebat de podul de la Bălta. Şi a luat-o pe drum. A zis că a venit Jiul mare şi nu mai poate să treacă înapoi", spune ciobanul.

Cadavrul celui de-al doilea minor a fost găsit la doi kilometri distanţă, tot pe malul Jiului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...