Sub Lupă

T- Indicatoarele rutiere de pe centura Caracalului, vandalizate

Poliţiştii olteni au deschis o anchetă după ce, în noaptea de joi spre vineri, mai multe indicatoare rutiere montate pe noua variantă de ocolire a municipiului Caracal au fost vandalizate de persoane încă necunoscute. Aceştia riscă doi ani de închisoare.

"Mai multe indicatoare rutiere montate pe noua variantă de ocolire a municipiului Caracal, VO 6G, au fost vandalizate noaptea trecută de persoane, încă, necunoscute, acest lucru putând duce la producerea unor evenimente rutiere cu urmări grave.
Vă reamintim faptul că distrugerea, vandalizarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a indicatoarelor, semafoarelor, amenajărilor rutiere se pedepseşte penal cu închisoare.

SDN Slatina, administratorul VO 6G, a depus în această dimineaţă plângere la poliţie pentru distrugerea indicatoarelor", au scris pe pagina de socializare cei de la DRDP Craiova. Lucrările la centura de ocolire a municipiului Caracal au început pe 4 mai 2011, dar contractul a fost reziliat pe 4 decembrie 2012, deoarece progresul fizic la data transmiterii înştiinţării de reziliere era de 16,85%. Abia în 2014, contractul de lucrări a fost atribuit prin licitaţie deschisă firmei S.E.C.O.L. - Societa Edile Costruzioni e Lavori S.p.A., având o durată de execuţie de 12 de luni şi o perioadă de garanţie a lucrărilor de 24 luni. Nici acest termen nu a fost respectat, recepţia finală fiind făcută abia acum.

Contractul pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Caracal are o valoare de 44.472.173,75 lei, fără TVA.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...