Actualitate

Reţinut pentru braconaj

Prejudiciu de 3.000 de euro

Poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Stîngăceaua din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţiei Rurală Strehaia, au identificat 12 laţuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior şi cantitatea de 5 kg carne de vânat, în urma unei percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat din comuna Stîngăceaua, judeţul Mehedinţi.

La data de 19 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Stîngăceaua au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Strehaia, o percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Stângăceaua, judeţul Mehedinţi, bănuit de braconaj cinegetic prin folosirea de laţuri.

Astfel, au fost descoperite 12 laţuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior şi cantitatea de 5 kg carne de vânat.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării depăşeste 3.000 euro.

Bărbatul în cauză au fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a măsurilor legale.
Activitatea a fost desfăşurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Strehaia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...