Politică

„Provocări şi soluţii pentru Mediul de Afaceri şi Turism”

Peste 60 de oameni de afaceri vâlceni, prezenţi la dezbaterea Comisiei Naţionale pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism, din cadrul PNL

La iniţiativa senatorului Romulus Bulacu, Comisia Naţională pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism, din cadrul PNL, a organizat la Râmnicu Vâlcea o dezbatere cu tema „Provocări şi soluţii pentru Mediul de Afaceri şi Turism”.

“A fost o întâlnire benefică pentru cei peste 60 de oameni de afaceri vâlceni, care au onorat invitaţia noastră. Ne-am bucurat de prezenţa reprezentanţilor din toate domeniile de activitate, astfel încât am putut creiona o imagine de ansamblu completă, care să includă atât inventarierea problemelor, cât şi posibilităţile aplicării soluţiilor propuse. Schema de minimis MICROINDUSTRIALIZARE 2018, Schema de minimis START UP NATION 2018, informare privind potenţialul de creştere a competenţelor managerilor şi antreprenorilor din regiunea S-V Oltenia şi analiza Băncii Mondiale pe zona Râmnicu Vâlcea au fost câteva subiecte pe care invitaţii Hildegard Brandl, Marian Voicu şi Maria Moţa le-au supus atenţiei oamenilor de afaceri din judeţul nostru. Principala problemă, indiferent de domeniul de activitate, rămâne însă forţa de muncă, iar concluzia a fost că dezvoltarea modelului de învăţământ dual, prin abordarea în sistemul de educaţie a unei metodologii, astfel încât resursa umană să aibă o abordare de tip antreprenorial cu accent pe creativitate şi inovare, reprezintă o cale de rezolvare. Pentru mediul de afaceri, accesul la informaţie este vital. Prin demersul nostru am încercat să facilităm acest aspect, manifestându-ne, în acelaşi timp, disponibilitatea pentru dialog şi preluarea propunerilor venite din partea lor. Pentru că întâlnirea s-a bucurat de succes, vom încerca să organizăm o altă dezbatere până la sfârşitul acestui an”, a conchis senatorul Romulus Bulacu, preşedinte al Comisiei Naţionale pentru Economie, Energie, Mediu de afaceri şi Turism.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...