Administraţie

Introducerea reţelei de gaze naturale în Guşoeni, prioritate pentru primarul Concioiu

Primarul din Guşoeni, Nicolae Concioiu, consideră vitală pentru localitate introducerea reţelei de gaze naturale. Acesta spune că a solicitat categoric companiei care va executa lucrările la BRUA, cea mai importantă magistrală transeuropeană, ca angajaţi să fie localnici din Guşoeni.

În luna august din anul trecut, primarul comunei Guşoeni, Nicolae Concioiu, a semnat protocolul de colaborare cu societatea care va înfiinţa sistemului de distribuţie a gazelor naturale în localitate: „Este o investiţie de mare anvergură, noi suntem conştienţi că, dacă reuşim acest lucru, pentru comuna Guşoeni va însemna un salt mare în dezvoltarea economică a comunei”.

De mai mult timp, primarul din Guşoeni, Nicolae Concioiu, caută finanţare pentru asfaltarea a încă 8,3 km de străzi şi uliţe, de care ar beneficia peste 100 de gospodării: „Vom încerca prin PNDL 3 acest proiect, deoarece consider că finanţarea infrastructurii de bază în toate sectoarele trebuie să fie o prioritate pentru mediul rural şi în special pentru localităţile mai puţin dezvoltate economic”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...