Monden

Programul Zilelor oraşului Băile Olăneşti

Primăria Băile Olăneşti organizează în perioada 19-22 iulie 2018 cea de-a X-a ediţie a Zilelor oraşului

Primăria Băile Olăneşti şi Consiliul Local invită pe toată lumea la o sărbătoare aparte, care se va derula în perioada 19-22 iulie 2018: este vorba de cea de-a X-a ediţie a Zilelor oraşului Băile Olăneşti, care va avea un program extrem de atractiv, atât pentru localnici, cât şi pentru turiştii aflaţi în această perioadă în staţiune.

Festivitatea de deschidere a manifestării va avea loc în data de 19 iulie, la ora 18.00, chiar în ziua în care oraşul-staţiune împlineşte 491 de ani de la prima atestare documentară. În cadrul festivităţii de deschidere, vor susţine alocuţiuni primarul oraşului, Sorin Vasilache şi reprezentanţii judeţului şi politicieni.

Urmează un program folcloric susţinut de formaţia Rapsodia Vâlceană, Alin Oprea, Mariana Stan şi Aurel Moga, iar atmosfera va fi întreţinută de Axinte de la Vacanţa Mare. De precizat că fiecare seară de evenimente se va încheia cu discotecă în aer liber şi cu foc de artificii. În ziua de vineri, 20 iulie, manifestările debutează, la ora 18.30, cu un concert susţinut de Andreea Bălan, urmat de Marina, Popa Ion, Alin Pavelescu, Alexandra Popescu si Erica Vîlcu.

Spectacolul folcloric de sâmbătă seara (21 iulie) îi va avea în prim plan pe Maria Dragomiroiu, Elena Ghiţulete, Plăieşii din Chişinău, Ilie Dură, dar şi pe solista de muzica uşoară Ane Mary.

Duminică, pe 22 iulie, sărbătoarea oraşului continuă cu un spectacol susţinut de Daniela Gyorfi, Vasile Moraru şi Valentina Fătu, Aida, Alissa Popescu, Livia Floarea şi Luca Georgescu. La ora 22.00, cele patru zile de sărbătoare se vor încheia cu un superb foc de artificii.

„Există mulţi turişti în această perioadă în staţiunea noastră şi dorim să avem mai multe zile de sărbătoare. Totodată, participanţii vor putea degusta produsele tradiţionale la tavernele amenajate în această perioadă. Vă invităm deci sa fiţi alături de noi în aceste zile speciale pentru oraşul nostru”, a precizat primarul Sorin Vasilache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...