Ultima Oră

Tânără ucisă într-un accident provocat de fiul unor judecători

Băiatul minor al unor magistraţi din Craiova furase maşina de la părinţi

Update

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de luni spre marţi, tânărul de 16 ani, fiul unor magistraţi din Craiova, a profitat că părinţii nu sunt acasă şi s-a urcat la volanul unui autoturism. Acesta avea asigurarea şi inspecţia tehnică expirate. Şi-a luat trei prieteni şi au plecat să se plimbe. Numai că această plimbare s-a terminat cu o tragedie.

"Când am plecat de acasă l-am rugat să meargă cu noi şi a plecat în spate. Nu ştim, a mers pe jos. Noi tot mereu i-am zis să nu facă nicio....El ştia să conducă? Nu ştiu nimic", spune bunica băiatului care a condus maşina. În urma accidentului, şoferul şi alţi doi pasageri au fost răniţi. "Sunt trei pacienţi tineri veniţi azi noapte după acest accident. Din fericire la niciunul nu este angajat prognosticul vital, adică vor scăpa cu leziunile şi cicatricile aferente. Doi dintre ei sunt internaţi în Clinica de Neurochirurgie, iar al treilea se află în monitor", spune Alin Demetrian- managerul Spitalului de Urgenţă Craiova. În maşină anchetatorii au găsit o sticlă cu băuturi alcoolice.

"Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,49 miligrame per litru în aerul expirat", spune Cosmin Grădinaru- purtător de cuvânt IPJ Dolj

Şoferul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru ucidere din culpă.

I-au dedicat o poezie

Prietenii fetei moarte în accidentul provocat de un minor beat, fiul unor magistraţi din Craiova i-au scris o poezie, în care au povestit cum această tragedie putea fi evitată dacă fata mergea la o petrecere la care fusese invitată şi nu pleca cu şoferul care a provocat această dramă.

Când mă gândesc că dacă
Făceai cum am vorbit
Veneai la petrecerea aia
Cu biletul primit
Şi mă gândeam la tine
De ce n-ai mai venit
Şi când am aflat vestea
Am fost înmărmurit
O să fiu foarte sincer
Nu eşti nevinovată
Ce ţi-a trecut prin minte
Pentru ultima dată?
O aventură tristă
Multă alcoolemie
Un minor la volan
Prea multă nebunie
E un semnal de alarmă
Pentru întreaga ţară
Viitoru-i departe
Şi viaţa nu-i uşoară
Generaţie praf
Puţină raţiune
Fără un sens în viaţă
Fără o viziune
Nu mă refer la tine
Excepţie ai fost
Atât de blândă, calmă
Mereu aveai un rost
Cât despre şofer
Un simplu cărăbuş
N-o pot spune mai bine
Decât Alex Ceauş
Viaţa lui e distrusă
Eu mi-aş ascunde faţa
Dar la urma urmei
El a rămas cu viaţa
Nivelul este jos
Copiii nu ne-ajută
Cu multe minţi demente
Ţara este căzută
Nimic nu mai contează
Când cineva se stinge
Lasaţi-l pe băiat
Căci pe el se restrânge
Îmi vine-n minte doar
Durerea provocată
Deşi nu vezi tu asta
Nu vei fi uitată
Şi tu,cel ce citeşti
De te gândeşti vreodată
Să te aventurezi
Să-ţi laşi jos a ta gardă
Gândeşte-te mai bine
Ia autoritate
Nu uita, mereu viaţa
Are prioritate!
Să te odihneşti în pace, Dede!


................................................

O tânără de 18 ani şi-a pierdut viaţa azi noapte, în urma unui accident produs la intrarea în municipiul Craiova. Şoferul este minor şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit anchetatorilor, şoferul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducerea şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul tinerei de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a autoturismului şi rănirea uşoară a şoferului şi a altor doi 2 pasageri. Este vorba de doi băieţi de 15 şi respectiv 17 ani. Potrivit IPJ Dolj, în urma testării şoferului a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...