Eveniment

Dosare penale pentru furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Un bărbat din oraşul Horezu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

Având în vedere cercetările ce se efectuează în mai multe dosare de furt din locuinţe comise în cursul anului 2017, vineri, 13 iulie a.c., începând cu ora 06.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, împreună cu cei din cadrul Secţiilor de poliţie aflate în coordonare, au efectuat trei percheziţii domiciliare în comuna Ortişoara, din judeţul Timiş, oraşul Horezu şi comuna Oteşani, din judeţul Vâlcea.

În urma percheziţiilor efectuate, la domiciliul unui bărbat de 59 de ani, din oraşul Horezu, a fost identificată o armă de vânătoare confecţionată artizanal, muniţie industrială, dispozitive şi materiale pentru confecţionat artizanal muniţie.

Totodată, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, din localitatea Oteşani, a fost identificată şi aici muniţie industrială, materiale şi dispozitive pentru confecţionat artizanal muniţie.

De asemenea, au mai fost identificate două exemplare vii căprior, ţinute în captivitate, care au fost predate Asociaţiei de Vânătoare Haiducii Cerna, precum şi 4 trofee.

Cei 2 bărbaţi nu erau deţinători de permis de vânătoare sau port armă.

În baza probatoriului administrat, la data de 13 iulie a.c., a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore a bărbatului de 59 de ani din oraşul Horezu, iar pe data de 14 iulie a.c., Judecătoria Horezu a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea în concurs real a infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fiind ulterior încarcerat în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

În continuare se efectuează cercetări şi faţă de bărbatul din localitatea Oteşani, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...