Actualitate

APAVIL anunţă oprirea apei potabile în Rm. Vâlcea, în zonele Ştirbei Vodă, Carol I, Popa Şapcă şi Zăvoi

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a reţelei PEHD D 355 mm din Ştirbei Vodă cu reţeaua OL D 500 mm din Carol I, cât şi PEHD D 110 mm din Gabriel Stoianovici şi Pătraşcu Vodă, vă comunicăm următoarele:

În data de 19.07.2018, între orele 9.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în municipiul Rm. Vâlcea, pe strada Carol I (de la Episcopie până la Mall), strada Popa Şapcă, strada Al. Boicescu, strada cpt. Negoescu, strada Col. Bădescu, strada Pinilor, strada Gabriel Stoianovici, strada Pătrascu Vodă, strada Ştirbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi) şi imobilele din Cartierul Zăvoi.

În această perioada orară echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în sectiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm şi consumatorilor afectaţi, ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitari scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

DIRECTOR GENERAL, ing. Gigi Preduş

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...