Ultima Oră

NECROLOG

Doliu în presa vâlceană! A murit jurnalistul Marian Marin!

Am aflat cu deosebită tristeţe de decesul omului de televiziune Marian Marin, un adevărat reper al acestei profesii la nivel local şi nu numai, un iscoditor neobosit al tuturor aspectelor vieţii cotidiene din Râmnic şi din judeţ. Postul VTV şi întreaga presă vâlceană pierd un jurnalist care, cu onestitate şi profesionalism, şi-a făcut un ţel din informarea corectă a publicului.
Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Mircia Gutău, Primar


Filiala PNL Vâlcea îşi exprimă sincerele regrete pentru stingerea din viaţă a jurnalistului vâlcean, Domnul Marian Marin. Cei care l-au cunoscut şi au lucrat cu Domnul Marian Marin îşi reamintesc că a fost persoană devotată, a avut multă pasiune şi a depus mult efort în activitatea jurnalistică, iar ca drept dovadă, a reuşit să ofere o imagine pozitivă a acestei meserii în judeţul Vâlcea. Va rămâne în memoria vâlcenilor pentru eforturile depuse şi cu toţii ne vom aduce aminte de emisiunile realizate de-a lungul anilor.
Nu ne mai rămâne decât un singur lucru ca, în aceste momente triste pentru familie şi pentru cei apropiaţi, să le adresăm sincere condoleanţele pentru pierderea Domnului Marian Marin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...