Administraţie

Două drumuri vor fi reabilitate

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Mehedinţi au predat astăzi proiectanţilor, amplasamentul pentru realizarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Investiţii (DALI), în cazul a două tronsoane de drumuri judeţene ce urmează a fi modernizate şi reabilitate, obiectivele fiind prinse pe lista de investiţii a anului 2018.

Astfel, se va moderniza DJ 606A, între localităţile Dumbrava şi Albuleşti, pe o distanţă de 4,6 km, asfaltul continuându-se până la ieşirea din Albuleşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Aladin Georgescu, a cuprins obiectivul pe lista de investiţii, având în vedere discuţiile avute cu locuitorii din zonă care s-au arătat nemulţumiţi de praful generat de starea proastă a drumului şi disconfortul creat de gropi. Un alt tronson care necesita reabilitare este porţiunea de 3,1 km a DJ 606D, cuprinsă între localităţile Greci şi Colareţ. Aici nu s-au făcut lucrări de ani de zile, astfel că drumul devenise impracticabil. Conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi a decis reabilitarea tronsonului cu atât mai mult cu cât acesta leagă două porţiuni pe care traficul rutier se desfăşoară în condiţii bune.

În urma vizitei din teren de marţi, 10 iulie 2018, proiectanţii vor realiza DALI pentru ambele obiective în termen de 30 de zile, urmând ca apoi, la nivelul Consiliului Judeţean să demareze procedurile pentru realizarea proiectului tehnic şi atribuirea lucrărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...