Actualitate

Vîlcu: „Finalizarea pârtiei de la Vidra trebuie să fie o prioritate pentru actualul Guvern”

Deputatul PDL vrea să afle care este termenul stabilit pentru inaugurarea pârtiei de schi de la Vidra şi dacă mai este asigurată finanţarea pentru acest proiect

Deputatul Samoil Vîlcu îi cere ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului să nu lase de izbelişte cea mai importantă investiţie din judeţul Vâlcea şi anume cea din zona Voineasa-Vidra.

„Realizarea unei pârtii de schi la Vidra, este o investiţie importantă pentru judeţul Vâlcea. Prin realizarea acestui proiect se va dezvolta infrastructura de agrement din staţiunea turistică Voineasa – zona de nord a munţilor Latoriţa «Mioarele – Coasta Benghii – Puru», zonă aflată între Staţiunea Vidra şi Obârşia Lotrului, în scopul practicării sporturilor de iarnă la nivelul standardelor internaţionale. Zona respectivă are un mare potenţial turistic, staţiunea Voineasa fiind o staţiune renumită pe plan naţional, cu un cadru natural neexploatat la adevărata valoare şi chiar dacă este favorabil practicării sporturilor de iarnă, nu deţine nicio pârtie de schi. Prin realizarea acestui proiect, zona va putea fi inclusă într-un circuit turistic internaţional, lucru ce va duce cu siguranţă, la dezvoltarea economică a judeţului Vâlcea”, spune deputatul PDL.

Samoil Vîlcu precizează că finalizarea acestei investiţii ar trebui să devină o prioritate pentru actuala guvernare, având în vedere multiplele beneficii pe care le vom avea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...