Inedit

Pandurii au promovat bacalaureatul în procent de 100%!

Potrivit rezultatelor finale după prima sesiune de BAC 2018, elevii claselor a XII – a din Colegiul Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” Craiova au promovat examenul maturităţii în procent de 100%, cu media generală 8,90.

Cinci dintre ei au obţinut nota 10 la una dintre probele de examen. Cea mai mare medie la fete, 9,78, a fost obţinută de Horga Maria - Daniela, iar dintre baieţi, cea mai mare medie, 9,61, a fost obţinută de Lupu Andrei – Lucian.
„S-a depus o muncă susţinută pentru ca astăzi să putem concluziona că, într-adevăr, printr-o activitate intensă şi printr-un efort concentrat al elevilor, al cadrelor didactice şi al tuturor celor care au fost alături de aceşti tineri, prin rezultatul obţinut şi prin acest procent de 100% privind promovabilitatea la examenul de bacalaureat, spunem cu sufletul deschis şi plin de bucurie că promoţia cu numărul 84 a Colegiului Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” este o promoţie cu care putem să ne mândrim, o promoţie ce face cinste şi onorează totodată”, a declarat locotenet-colonel Ovidiu Plopan, comandantul Colegiului Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu”.

Tot după afişarea rezultatelor finale la examenul de bacalaureat a fost stabilit, conform regulilor interne, şeful de promoţie, în persoana Dalianei – Maria Moldovan.

Emoţiile se vor încheia însă pentru ei la sfârşitul lunii iulie după ce vor susţine examenele de admitere în instituţiile militare de învăţământ superior sau în şcolile militare de maiştri militari şi subofiţeri din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...