Actualitate

Patru pompieri au ajuns la spital

S-au răsturnat cu maşina de pompieri

Patru pompieri din judeţul Olt au ajuns la spital, după ce autospeciala cu care plecaseră într-o misiune s-a răsturnat pe DN 54.

„Pe timpul deplasării către localitatea Grojdibodu, unde urma să se desfăşoare o misiune de recunoaştere la un supermarket din localitate, o autospecială din cadrul Gărzii Vişina, în care se aflau patru pompieri, s-a răsturnat pe DN 54. Cei patru pompieri care se aflau în autospecială sunt conştienţi şi au fost transportaţi la CPU Caracal pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat reprezentantul ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că şoferul autospecialei nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, răsturnându-se într-o curbă.
„În timp ce se deplasa pe DN 54, pe raza localităţii Vişina, în afara localităţii, şoferul autospecialei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat într-un şanţ, pe partea cealaltă. S-a făcut dosar pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Grigorescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...