Actualitate

Centura de sud a Craiovei, de doi ani fără toalete funcţionale

Toaletele din parcările situate pe centura de sud a Craiovei nu funcţionează nici acum de la aproape doi ani de la inaugurare. Mai mult decât atât clădirile în care ar trebui să funcţioneze toaletele au fost vandalizate. Hoţii au furat becurile şi au scris cu vopsea pe clădiri. În scuaruri, iarba a crescut ca pe câmp. Momentan cei care administrează centura fac documentaţia pentru a angaja o firmă de pază, după care vor angaja şi o firmă care să întreţină toalelete.

Şoferii fac cale întorsă după ce îşi încearcă norocul la una dintre cele două toalete de pe centura de Sud a Craiovei. "Am nevoie la toaletă şi nu e toaletă. Facem pe stradă, e normal aşa să facem pe stradă? Nu e normal. Cum vi se pare situaţia? Nu mi se pare normal, vă daţi seama", spune Io Dimitriu, şofer. Momentan cei care administrează centura fac documentaţia pentru a angaja o firmă de pază, după care vor angaja şi o firmă care să întreţină toalelete. "În acest moment se desfăşoară pentru asigurarea pazei parcărilor de pe centura Craiovei, de desfăşoară procedurile de achiziţie pentru asigurarea serviciilor de pază, în moemntul în care acete servicii vor fi achiziţionate se vor opera parcările în sine", spune Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Varianta Ocolitoare Craiova Sud, între DN65 si DN6, a fost deschisă traficului rutier în decembrie 2016. Are câte o bandă pe sens, o lungime de 6,3 kilometri şi a costat circa 8 milioane de euro. Proiectul a început încă din 2012, dar s-a blocat între timp când pe traseu au apărut fisuri şi alte probleme de execuţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...