Actualitate

Evenimente culturale în centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea şi Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea vă invită în weekend-urile din perioada 8 iulie-26 august 2018, în Scuarul Mircea cel Bătrân, din zona centrală a oraşului, la evenimente culturale. Această iniţiativă se doreşte a fi un mijloc prin intermediul căruia peisajul cultural vâlcean să se diversifice cu o pată de culoare artistică, susţinută de studenţii Facultăţii de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Pe lângă evenimentele de pe scena principală, există şi forme performative complementare care cuprind: pictură pe faţă, modelaj de baloane, elemente de clovnerie şi spectacole pe picioroange. Astfel, râmnicenii şi nu numai, sunt invitaţi să descopere prin intermediul acestor evenimente culturale, frumuseţea teatrului, care reflectă un nou program pilot, „La Strada”, ce face parte din strategia managerială a Teatrului Muncipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea şi care are ca scop animarea vieţii culturale a oraşului.

Programul evenimentelor:

Ziua I - STAND-UP COMMEDIA (8 iulie 2018, ora 18:00)

Ziua II- IMPRO-SHOW COMMEDIA (14 iulie 2018, ora 18:00)

Ziua III - DOUĂ DESTINE (22 iulie 2018, ora 18:00)

Ziua IV - IL MAGNIFICO (5 august 2018, ora 18:00)

Ziua V - ISTORIA TEATRULUI POVESTITĂ DE UN ARDELEAN ŞI O MOLDOVEANCĂ (12 august 2018, ora 18:00)

Ziua VI - IMPRO-SHOW COMMEDIA (19 august 2018, ora 18:00)

Ziua VII - COMMEDIA 4EVĂR (26 august 2018, ora 18:00)

Actorii care vor participa la acest proiect sunt: Ştefan Liţă, Ştefan Dogaru, Georgiana Coman, David Constantinescu, Cătălin Florea, Bogdan Neciu, Robert Iosif, Radu Tudosie, Amelia Toaxen, Codruţa Varadi, Bogdan Bledea, Corina Vişinescu, Mihai Alexandru, Diana Licu, Miruna Lazăr, Carmen Bianca Stroia şi Liviu Bledea.

Ziua I , 8 iulie 2018, ora 18:00

Evenimentul principal: „STAND-UP COMMEDIA”

Este un spectacol interactiv care porneşte de la personajele tipologice din Commedia dell’ Arte, integrat structurii de stand-up comedy. Spectacolul va familiariza publicul cu structuri comice de tip „one-liner” sau glume complexe, bazate pe definiţia bergsoniană a „mecanicului placat pe viaţă”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...