Ultima Oră

Percheziţii în Rm. Vâlcea la persoane bănuite de tâlhărie calificată

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea şi Serviciului de Acţiuni Speciale au descins în Râmnicu Vâlcea, la domiciliile a patru persoane, bănuite de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, în perioada mai-iunie a.c.

În această dimineaţă, 4 iulie, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în municipiu, la locuinţele unor persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 56 de ani, două femei şi doi bărbaţi, cercetaţi pentru 2 fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în noaptea de 12 iunie a.c., în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, un bărbat i-ar fi smuls geanta de pe umăr, în care avea telefonul mobil, după care ar fi fugit.

La data de 25 iunie a.c., poliţia a fost sesizată de reprezentanţii Poliţiei Locale cu privire la faptul că, un bărbat de 81 de ani, ar fi fost victima unei tâlhării, comisă în Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au demarat investigaţiile cu privire la cele două fapte, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, persoanele bănuite fiind identificate şi depistate.

În urma percheziţiilor, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, iar cercetările continuă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...