Inedit

Un nou club Rotary la Rm. Vâlcea: Rotary Club Râmnic

Înfiinţarea noului club face parte din fenomenul firesc al dezvoltării Rotary International la nivel mondial

Sâmbătă, 30 iunie 2018, a avut loc ceremonia de chartare a Rotary Club Râmnic. La acest eveniment au participat membri fondatori ai clubului nou înfiinţat, Corneliu Dincă, director al Rotary International, Emil Sopoian, guvernator în funcţie al Districtului 2241 şi Fredi Călinoiu, viitor guvernator, preşedinţi si membri ai cluburilor din Craiova, din Bucureşti şi din Râmnicu Vâlcea.

Înfiinţarea noului club face parte din fenomenul firesc al dezvoltării Rotary International la nivel mondial. Rotary International este o reţea de zeci de mii de cluburi, grupate în sute de districte. Cluburile acţionează local, în sprijinul oamenilor aflaţi în nevoie, pentru care dezvoltă proiecte şi acţiuni de susţinere (https://ro.wikipedia.org/wiki/Rotary International). Rotarienii sunt oameni de afaceri şi personalităţi locale, unite din dorinţa comună de a ajuta.

Rotary Club Râmnic are ca obiectiv principal revigorarea şi îmbogăţirea acţiunii Rotary în Râmnicu Vâlcea şi derularea unor proiecte de sprijin local în beneficiul unui număr cât mai mare de oameni.

Fondatorii Rotary Club Râmnic mulţumesc şi pe această cale participanţilor la ceremonia de chartare şi reafirmă public angajamentul lor pentru comunitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...