Inedit

Spectacol pe cer, în Mehedinţi!

Peste o mie de persoane participaseră sâmbătă, 30 iunie 2018, până în jurul prânzului, la spectacolul aeronautic organizat pe Aerodromul Drobeta, oamenii continuând să vină pe tot parcursul zilei.

Consiliul Judeţean Mehedinţi este partener al evenimentului care a devenit o tradiţie în judeţ.
Cerul a fost brăzdat de acrobaţii aeriene efectuate de piloţi profesionişti veniţi în Mehedinţi, din toate colţurile ţării. Aceştia au zburat cu planorul, motoparapanta şi au oferit un real spectacol de paraşutism.

La eveniment a participat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, transmiţându-le celor prezenţi că se aşteaptă ca în scurt timp, proiectul depus pentru reabilitarea şi modernizarea completă a DJ 606A, care duce către Aerodromul Drobeta, să depăşească etapele de evaluare şi să se obţină finanţarea din fonduri europene, drumul fiind important atât pentru locuitorii din zonă cât şi pentru ediţiile viitoare ale spectacolului aeronautic.
Pentru ediţia care s-a desfăşurat astăzi Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat o sumă de bani considerabilă şi a intervenit pentru refacerea provizorie a drumului judeţean 606A, pentru ca participanţii să circule în condiţii de siguranţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...